Tüzes Kft.

Egyedi táblák, feliratok

Tűzoltó készülékek és felszerelések forgalmazása és felülvizsgálata komlpex tűzvédelmi és munkavédelmi tevékenység ellátása , tüzvédelmi szakvizsga szervezés lebonyolítás.

Egyedi táblák, feliratok

Megrendelőink igényeihez igazodva

Vállalkozásunk a Tüzes Kft., melyet 1993-ban alapítottunk, kezdetben csupán tűzoltó készülékek ellenőrzésével, javításával, illetve felújításával foglakozott. Az alapítástól eltelt több, mint húsz év alatt folyamatos fejlődésen mentünk keresztül. Mely egyrészt köszönhető a magasan képzett, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező elhivatott szakembergárdánknak. Másrészt pedig cégvezetésünknek, cégfilozófiánknak. Hisszük ugyanis, hogy kizárólag minőségi és megbízható szolgáltatás nyújtásával, valamint megrendelőinkkel való szoros kapcsolatépítés vezethet a sikerhez és fejlődéshez.

Éppen ezért szolgáltatási palettánkat folyamatosan igazítottuk a megrendelőink igényezihez, illetve a piaci elvárásoknak megfelelően. Kínálatunkban ma már a komplex tűzvédelem, illetve tűzcsap felülvizsgálat és tűzoltókészülék felülvizsgálat mellett megtalálhatók a tűzvédelmi táblák, munkavédelmi táblák, illetve egyedi táblák, feliratok egyaránt.

Egyedi táblák, feliratok

Speciális igények kielégítésére

Cégünk a sorozatban gyártott munkavédelmi, tűzvédelmi és biztonságtechnikai táblák mellett vállalja egyedi táblák, feliratok elkészítését is. Valamennyi szolgáltatásunkra jellemző, hogy munkatársaink kizárólag megrendelőink igényeit maximálisan figyelembe véve, elvárásaiknak megfellelőn dolgoznak. Egyedi táblák, feliratok gyártása során ez fokozottan jellemző, hiszen csak kellő odafigyeléssel készíthetjük el új és régi partnereink igényeinek leginkább megfellelő táblákat, jelzéseket.

Amennyiben vállalkozása, intézménye számára speciális, egyedi táblák, feliratok kihelyezésére van szükség forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink megfelelő szakértelemmel állnak partnereink rendelkezésére. Megtervezzük és elkészítjük a valamennyi iparágban fellelhető, a termelési folyamat megszervezéséhez, valamint jelöléséhez szükséges egyedi táblák, feliratok teljes körét.  Nem csupán a megrendelői igényekhez igazodva, hanem az üzemi körülményekhez és követelménynek leginkább megfelelő egyedi táblák, feliratok gyártását vállaljuk.

tűzoltó készülékek
Egyedi táblák, feliratok

Gyártási folyamat egyedi paraméterekkel

Az egyedi táblák, feliratok jelentősége éppen egyediségükben rejlik, készíthetünk figyelmeztető, veszélyjelző de akár tájékoztató táblákat is. Az egyedi táblák, feliratok agyagát minden esetben a felhasználási körülményeknek megfelelően választjuk ki, készülhetnek akár utánvílágító kivitelben is. Méretüket pedig a 2/1998. (I. 16.) MüM  rendelet alapján választjuk meg, mely tulajdonképpen a felismerési távolsághoz viszonyítja a piktogramok, feliratok nagyságát. Egyedi táblák, feliratok tartalmazhatnak piktogramot, mely lehet szabványos vagy egyedileg tervezett, illetve kerülhet rá szöveg is.

tűzoltó készülékek

Forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére

Számíthat ránk!

Megkereshet minket személyesen Szolnokon a Hunyadi János út 32 szám alatt, hétköznapokon Hétfő – Csütörtök: 6:30 – 15:00, Péntek: 6:30 – 12:30-ig vagy telefonszámaink egyikén, de akár emailben is érdeklődhet szolgáltatásainkról.