Tüzes Kft.

Cégünkről

Tűzoltó készülékek és felszerelések forgalmazása és felülvizsgálata komlpex tűzvédelmi és munkavédelmi tevékenység ellátása , tüzvédelmi szakvizsga szervezés lebonyolítás.

Rólunk

Tüzes Kft. Szolnok

Társaságunkat a Tüzes Kft.-t 1993 ban alapították meg az akkori Szolnok és Vidéke Áfész tűzoltó-javító részlegének dolgozói. Akkor még a fő profilunk a tűzoltó készülék ellenőrzés, javítás, felújítás volt. Az üzleti partnereink kiszolgálására később elkezdtük a tűzcsapok, tűzcsapszekrények, tűzoltó tömlők felülvizsgálatának végzését is. Mivel egyre nagyobb igény mutatkozott az új tűzoltó készülékekre, ezért társaságunk elkezdte forgalmazni a tűzoltó készülékeket, tűzcsapokat és tűzoltó felszereléseket is. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, a partnereink megfelelő kiszolgálásának érdekében. 2018-ban tulajdonos váltás történt.

Társaságunk tulajdonosa az a Frank Áron lett, aki Európa Bajnoki címet szerzett a Debrecenben rendezett  FIBA 3×3 kosárlabda Európa Bajnokságon.  A tulajdonosi mentalitásnak megfelelően a Tüzes Kft. irányítását átvette egy fiatal kreatív lendületes csapat, akik az eddigi eredmények és elvégzett munka tiszteletben tartásával egy új szemléletet és lendületet hoztak a cég életébe. Ma már nemcsak a tűzoltó készülékekkel foglalkozunk, hanem komplett tűzvédelmi és munkavédelmi megoldást is tudunk nyújtani az üzleti partnereink felé, ezzel is bővítve a szolgáltatásainkat. Törekvésünk továbbra is, hogy minden tevékenységünkkel, szolgáltatásunkkal megfeleljünk mind a jelenlegi ügyfélkörünknek, mind a leendő megrendelőinknek, megtartva a szolgáltatásaink minőségét.

305884196_589353752862723_712038286540435613_n
Tüzes Kft. Szolnok​

A minőség számunkra az alábbiakat jelenti:

Megbízhatóság

a vállalt feladat megbízható és pontos végrehajtása

Biztonság

a munkatársak szakmai képzettsége, naprakész tudása

Együttműködés

ügyfelek folyamatos tájékoztatása, segítése, a problémák megoldása.

Munkánkhoz megbízható, magasan képzett, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező, saját alkalmazású szakember gárda áll rendelkezésünkre.

Dolgozóink a megfelelő tűzvédelmi szakvizsgával rendelkeznek a tűzoltó készülékek, tűzoltó vízforrások, beépített tűzoltó berendezések valamint a füst- és a tűzgátló ajtók felülvizsgálatára.

Tűzvédelmi és Munkavédelmi megbízotti, tanácsadói teendőket közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembereink végzik.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére

Számíthat ránk!

Megkereshet minket személyesen Szolnokon a Hunyadi János út 32 szám alatt, hétköznapokon Hétfő – Csütörtök: 6:30 – 15:00, Péntek: 6:30 – 12:30-ig vagy telefonszámaink egyikén, de akár emailben is érdeklődhet szolgáltatásainkról.