Tüzes Kft.

Munkavédelmi szaktevékenység

Üzleti sikerünk kulcsa az ügyfeleink és partnereink biztonsága és jóléte. Munkavédelmi szaktevékenységünk célja, hogy segítsük ügyfeleinket kialakítani és fenntartani egy biztonságos és egészséges munkakörnyezetet. A következő területeken kínálunk magas szintű szaktanácsadást és szolgáltatásokat:

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkahelyi Kockázatértékelés

Szakértőink segítenek azonosítani és értékelni a munkakörnyezeti kockázatokat. Egy részletes elemzés révén pontosan megállapítjuk a lehetséges veszélyforrásokat, és javaslatokat teszünk azok minimalizálására.

Munkavédelmi Oktatás és Tréningek

A biztonságos munkavégzés alapja a megfelelő oktatás. Kínálunk személyre szabott tréningeket és oktatási programokat, amelyek segítik az alkalmazottakat a munkahelyi kockázatok felismerésében és a megfelelő biztonsági intézkedések betartásában.

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi Rendszerek Kiépítése és Karbantartása

Támogatjuk ügyfeleinket a hatékony munkavédelmi rendszerek kialakításában és folyamatos karbantartásában. Ez magában foglalja a szükséges felszerelések beszerzését, telepítését és rendszeres ellenőrzését.

Munkavédelmi Jogszabályok Betartásának Ellenőrzése

A jogszabályok változásaival lépést tartva biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig megfeleljenek a munkavédelmi előírásoknak. Ellenőrizzük a jelenlegi gyakorlatokat, és frissítjük azokat az aktuális törvényi változásoknak megfelelően.

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi Szaktanácsadási Szolgáltatások

Ha kérdései vannak vagy segítségre van szüksége a munkavédelmi területen, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére. Nyitottak vagyunk a konzultációra és tanácsadásra az optimális munkavédelmi megoldások megtalálása érdekében.

Vállalatunk elkötelezett az ügyfelek és alkalmazottak biztonságának és jólétének elősegítésében. Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg, hogyan segíthetünk Önnek a munkahelyi biztonság és egészség területén. Biztosítjuk Önt afelől, hogy munkavédelmi szaktanácsadásunkkal a legjobb eredményeket érheti el.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére

Számíthat ránk!

Megkereshet minket személyesen Szolnokon a Hunyadi János út 32 szám alatt, hétköznapokon Hétfő – Csütörtök: 6:30 – 15:00, Péntek: 6:30 – 12:30-ig vagy telefonszámaink egyikén, de akár emailben is érdeklődhet szolgáltatásainkról.