Tüzes Kft.

Tűzvédelmi táblák, feliratok

Tűzoltó készülékek és felszerelések forgalmazása és felülvizsgálata komlpex tűzvédelmi és munkavédelmi tevékenység ellátása , tüzvédelmi szakvizsga szervezés lebonyolítás.

Tűzvédelmi táblák, feliratok

Avagy a tűzvédelem szükségessége és jelentősége

A tűzvédelmi táblák, feliratok egyszerűen definiálhatók, hiszen tulajdonképpen olyan biztonsági jelekről van szó, amelyek tűzvédelmi berendezés, eszköz vagy tűzoltó készülék elhelyezését jelöli.

Tűzvédelmi táblák, feliratok kihelyezésének szükségességét számos intézményben, létesítményben jogszabály, rendelet írja elő. Az ilyen intézmények körébe sorolhatjuk elsősorban a közintézményeket, üzemeket, zárt területeket, irodákat, illetve egyéb létesítményeket.

A tűzvédelmi táblák, feliratok alkalmazása alapvetően két fő cél szolgál, egyrész hozzájárul a tűzoltó-mentő tevékenységek gyors és szakszerű lebonyolításához, másrészt pedig nagy szerepük jut a megelőzésben. A munkavédelmi és tűzvédelmi táblák, feliratok típusára, mennyiségére és pontos elhelyezési helyeikre az ide vonatkozó jogszabályi előírások szerint kell eljárnunk.

Tűzvédelmi táblák, feliratok

Számos kivitelben a biztonság érdekében

Az élet valamennyi területén egyre nagyobb szerep jut a megelőzésre, gondoljunk csak bele, hogy a megfelelően kihelyezett tűzvédelmi táblák, feliratok hozzájárulnak az ésszerű biztonság kialakításához. Segítségükkel nagyobb hatékonysággal előzhetünk meg tűzesetek, illetve több értéket menthetünk meg, gondoljunk akár emberi életre akár vagyoni értékre.

Tűzvédelmi táblák, feliratok számos kivitelben, számos jelentéstartalommal rendelkezhetnek, egy biztos mindegyik védelmi célt szolgál, jelentős információtartalommal.

A tűzvédelmi táblák, feliratok jelezhetik egyrészt a tűzcsap, tűzcsapszekrény, tűzoltó létra, tűzoltó készülék, tűzoltó homok, tűzjelző stb. elhelyezkedését. Valamint az adott helyiség tűzveszélyességi osztályba történő besorolását. Illetve egyéb figyelmeztető jelentést is hordozhatnak, mint például nyílt láng használata tilos, felvonó használata tűz esetén tilos.

Az alkalmazott tűzvédelmi táblák, feliratok egy részé készülhet utánvilágító kivitelben is, ami azt jelenti, hogy a jelzések sötét helyiségben is jól láthatók. Ennek köszönhetően figyelemfelhívó funkciójukat maximális hatékonysággal képesek ellátni.

tűzoltó készülékek
Tűzvédelmi táblák, feliratok

Széles termékpaletta

Vállalkozásunk kínálatában megtalálható a ma használatos tűzvédelmi táblák, feliratok teljes palettája. Amennyiben intézménye, vállalkozása számára tűzvédelmi táblák, feliratok kihelyezésére van szükség forduljon hozzánk bizalommal, hiszen munkatásaink kellő szakértelemmel állnak partnereink rendelkezésére. Szaktanácsainkkal segítjük partnereinket, hogy a számukra szükséges valamennyi tűzvédelmi tábla és felirat a vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően kerüljön kihelyezésre.

tűzoltó készülékek

Forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére

Számíthat ránk!

Megkereshet minket személyesen Szolnokon a Hunyadi János út 32 szám alatt, hétköznapokon Hétfő – Csütörtök: 6:30 – 15:00, Péntek: 6:30 – 12:30-ig vagy telefonszámaink egyikén, de akár emailben is érdeklődhet szolgáltatásainkról.