Tüzes Kft.

Tűzoltó felszerelések

Tűzoltó készülékek és felszerelések forgalmazása és felülvizsgálata komlpex tűzvédelmi és munkavédelmi tevékenység ellátása , tüzvédelmi szakvizsga szervezés lebonyolítás.

Tűzoltó felszerelések

Több, mint húsz éves szakmai múlttal

Vállalkozásunk a Tüzes Kft. több, mint húsz éves szakmai múltra tekint vissza, alapítóink a Szolnok és Vidéke Áfész tűzoltó-javító részlegének dolgozói közé tartoztak. Míg korábban leginkább tűzoltó készülékek ellenőrzésével, javításával, felújításával foglalkoztunk, addig mára már tevékenységi körünk kiszélesedett. Szolgáltatásaink között megtalálható a tűzoltókészülékek, tűzcsapok felülvizsgálata, tűzvédelmi- és munkavédelmi táblák forgalmazása, valamint a komplex tűzvédelem mellett tűzoltó felszerelések forgalmazásával is foglalkozunk.

Tevékenységeinket, szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztettük igazodva a piaci igényekhez, legfőbb célunk pedig partnereink igényeinek maximális kiszolgálása. Cégünk 2018-ban tulajdonosváltáson ment keresztül, az eddig elért eredmények figyelembevételével új lendülettel folytatjuk tevékenységeinket. Komplex megoldást kínálunk régi és új partnereink számára egyaránt tűzvédelmi és munkavédelmi megoldások terén egyaránt.

Tűzoltó felszerelések

Teljes körű védelemmel a hatékony tűzoltás érdekében

Termékpalettánk kialakítása során fő szempont volt a professzionális minőségű termékek kiválasztása, melyekkel biztosíthatjuk a hatékony tűzvédelmi feladatok ellátását.

Egyetérthetünk abban, hogy a tűzoltóság által végzett tűzvédelmi és tűzoltási feladatok minden ember számára elengedhetetlenül nagy jelentőséggel bírnak.  Hiszen bárki életében bekövetkezhet egy-egy váratlan tűzeset, amely akár otthonába, vállalkozásába kerülhet.  Ahhoz pedig, hogy a tűzoltóság gyorsan és hatékonyan tudjon beavatkozni elengedhetetlenül fontos a minőségi tűzoltó felszerelések alkalmazása.

tűzoltó készülékek
Tűzoltó felszerelések

Tűzoltó felszerelések forgalmazása – szakértelem és minőség profi felhasználók számára

Ahogyan azt korábban már említettük több, mint húsz éves szakmai múlttal rendelkezünk a tűz- és munkavédelem számos területén. Vállalkozásunk egyik legfőbb célja a tűzoltó munka minél biztonságosabbá és könnyebbé tétele. Éppen ezért a kínálatunkban a tűzoltó felszerelések igen széles palettája megtalálható, melyek kizárólag minőségi, megbízható gyártótól származnak. Az általunk forgalmazott tűzoltó felszerelésekkel nagymértékben hozzájárulhatunk a tűzoltók, tűzoltóságok munkájához.

Amennyiben tűzoltó felszerelésekre van szüksége forduljon hozzánk bizalommal. A szakszerű beavatkozáshoz professzionális minőségű, világszínvonalú termékekkel segítjük hozzá a tűzvédelmi szakembereket, hiszen legfőbb célunk a biztonság Munkatársaink megfelelő szakértelemmel rendelkező, több éve a szakmában tevékenykedő szakemberek, akik új és régi megrendelőink számára is a lehető legoptimálisabb megoldást kínálják.

tűzoltó készülékek

Forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére

Számíthat ránk!

Megkereshet minket személyesen Szolnokon a Hunyadi János út 32 szám alatt, hétköznapokon Hétfő – Csütörtök: 6:30 – 15:00, Péntek: 6:30 – 12:30-ig vagy telefonszámaink egyikén, de akár emailben is érdeklődhet szolgáltatásainkról.