Tűzoltó felszerelések

Tűzoltó felszerelések – több, mint húsz éves szakmai múlttal

Vállalkozásunk a Tüzes Kft. több, mint húsz éves szakmai múltra tekint vissza, alapítóink a Szolnok és Vidéke Áfész tűzoltó-javító részlegének dolgozói közé tartoztak. Míg korábban leginkább tűzoltó készülékek ellenőrzésével, javításával, felújításával foglalkoztunk, addig mára már tevékenységi körünk kiszélesedett. Szolgáltatásaink között megtalálható a tűzoltókészülékek, tűzcsapok felülvizsgálata, tűzvédelmi- és munkavédelmi táblák forgalmazása, valamint a komplex tűzvédelem mellett tűzoltó felszerelések forgalmazásával is foglalkozunk.

Tevékenységeinket, szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztettük igazodva a piaci igényekhez, legfőbb célunk pedig partnereink igényeinek maximális kiszolgálása. Cégünk 2018-ban tulajdonosváltáson ment keresztül, az eddig elért eredmények figyelembevételével új lendülettel folytatjuk tevékenységeinket. Komplex megoldást kínálunk régi és új partnereink számára egyaránt tűzvédelmi és munkavédelmi megoldások terén egyaránt.

Tűzoltó felszerelések – teljes körű védelemmel a hatékony tűzoltás érdekében

Termékpalettánk kialakítása során fő szempont volt a professzionális minőségű termékek kiválasztása, melyekkel biztosíthatjuk a hatékony tűzvédelmi feladatok ellátását.

Egyetérthetünk abban, hogy a tűzoltóság által végzett tűzvédelmi és tűzoltási feladatok minden ember számára elengedhetetlenül nagy jelentőséggel bírnak.  Hiszen bárki életében bekövetkezhet egy-egy váratlan tűzeset, amely akár otthonába, vállalkozásába kerülhet.  Ahhoz pedig, hogy a tűzoltóság gyorsan és hatékonyan tudjon beavatkozni elengedhetetlenül fontos a minőségi tűzoltó felszerelések alkalmazása.

Tűzoltó felszerelések forgalmazása – szakértelem és minőség profi felhasználók számára

Ahogyan azt korábban már említettük több, mint húsz éves szakmai múlttal rendelkezünk a tűz- és munkavédelem számos területén. Vállalkozásunk egyik legfőbb célja a tűzoltó munka minél biztonságosabbá és könnyebbé tétele. Éppen ezért a kínálatunkban a tűzoltó felszerelések igen széles palettája megtalálható, melyek kizárólag minőségi, megbízható gyártótól származnak. Az általunk forgalmazott tűzoltó felszerelésekkel nagymértékben hozzájárulhatunk a tűzoltók, tűzoltóságok munkájához.

Amennyiben tűzoltó felszerelésekre van szüksége forduljon hozzánk bizalommal. A szakszerű beavatkozáshoz professzionális minőségű, világszínvonalú termékekkel segítjük hozzá a tűzvédelmi szakembereket, hiszen legfőbb célunk a biztonság Munkatársaink megfelelő szakértelemmel rendelkező, több éve a szakmában tevékenykedő szakemberek, akik új és régi megrendelőink számára is a lehető legoptimálisabb megoldást kínálják.