Munkavédelmi táblák, feliratok

Munkavédelmi táblák, feliratok – egyszerűen szakértelemmel

Vállalkozásunk több, mint húsz éves szakmai múltra tekint vissza, referenciáink között számos tűzvédelmi tevékenység megtalálható. Míg kezdetben tűzoltó készülékek ellenőrzésével, javításával, felújításával foglalkoztunk, addigra ma már tevékenységi körünk kiszélesedett. Szolgáltatásaink között megtalálható többek között a tűzoltókészülékek felülvizsgálata, tűzcsapok felülvizsgálata, valamint komplex tűzvédelmi tevékenységgel is állunk partnereink szolgálatára. A piaci igényekhez igazodva kínálatunkban ma már megtalálhatók továbbá az utánvilágító táblák, tűzvédelmi táblák, feliratok, illetve munkavédelmi táblák, feliratok egyaránt.

Működésünk legfontosabb alapelve a professzionális minőségű szolgáltatásra való törekvés, célunk, hogy valamennyi partnerünk számára igényeiknek megfelelő szolgáltatást biztosítunk. Ezen törekvésünk egyik legfontosabb alappilére munkatársaink szakértelme. Hisszük, hogy minőségi szolgáltatást kizárólag megfelelően képzett, megbízható szakembergárdával érhetünk el.

Munkavédelmi táblák, feliratok szerepe – avagy szakértelemmel a munkavédelemért

A munkavédelmi táblák, feliratok lehetnek tiltó jelek, figyelmeztető jelek, rendelkező jelek attól függően, hogy milyen jelentéstartalommal rendelkeznek. Azonban a használatban lévő munkavédelmi táblák, feliratok legfontosabb szerepe nem más, mint a figyelemfelhívás, a megelőzés. Hiszen a megfelelő jelentéssel bíró, megfelelő helyen elhelyezett munkavédelmi táblák, feliratok óvatosságra intenek, ezáltal bizonyos balesetek, káresemények elkerülhetők. Bizonyos munkavédelmi táblák, feliratok akár életet is menthetnek éppen ezért alkalmazásuk elengedhetetlenül fontos.

Munkavédelmi táblák, feliratok kihelyezésének legfőbb szabályai – avagy mit, hol és mikor

A munkavédelmi táblák, feliratok elhelyezésére számos szabvány és előírás vonatkozik, illetve törvényi kötelessége is munkáltatóknak bizonyos munkavédelmi táblák, feliratok kihelyezése. Általánosan elmondható szabály, hogy mindegy, hogy tiltó, rendelkező vagy éppen figyelmeztető tábláról van szó kizárólag jól látható helyen kell őket elhelyezni. A munkavédelmi táblák, feliratok kihelyezésénél ügyelni kell arra, hogy szélsőséges körülmények között is láthatók legyenek. Éppen ezért a legtöbb munkavédelmi tábla és jel utánvilágító tábla lesz.

Vállalkozásunk megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik munkavédelmi táblák, jelek forgalmazásával kapcsolatba. Munkatársaink szaktanácsadás keretein belül segítik új és meglévő partnereinket a számukra legoptimálisabb munkavédelmi táblák, jelek kiválasztásában. Számos esetben ugyanis jogszabályok határozzák meg, hogy az egyes vállalkozások, intézmények számára mely táblákat és milyen feltételekkel kell alkalmaznunk.