Tüzes Kft.

Komplex tűzvédelem

Tűzoltó készülékek és felszerelések forgalmazása és felülvizsgálata komlpex tűzvédelmi és munkavédelmi tevékenység ellátása , tüzvédelmi szakvizsga szervezés lebonyolítás.

Komplex tűzvédelem

Minden, amit érdemes tudni a komplex tűzvédelemről

A tűz elleni védekezést, azaz a tűzvédelmet az 1996. évi XXXI. törvény határozza meg.  Mely szerint a tűzvédelem nem más, mint a tűzesetek megelőzését, a tűzoltási feladatok ellátását, a tűzvizsgálatot, illetve ezek feltételeinek biztosítását jelenti. A komplex tűzvédelem pedig tulajdonképpen ezek összeségét jelentő tevékenységek összessége.

Magát a tűzvédelmet tulajdonképpen akár közfeladatnak is tekinthetjük, hiszen egy-egy tűzeset nem csupán a tűz keletkezési helyére jelent veszélyt. Gondoljunk csak bele, hogy a tűzesetek azok közvetlen környezetében élők, tartózkodók számára is veszélyforrást jelentenek. Éppen ezért óriási hangsúly tevődik a különféle gyárak, üzemek, vállalkozások által elvégzendő tűzvédelmi feladatokra.

Komplex tűzvédelem

Számos részfeladat egy cél érdekében

Ahogyan azt maga az elnevezés is tükrözi a komplex tűzvédelem semmi esetre sem tekinthető egyetlen egy feladatnak vagy éppen kötelezettségnek.  A komplex tűzvédelem magában foglalja egyrészt a hazai és nemzetközi előírásoknak, szabványoknak megfelelőan három speciális szakterületet úgy, mint tűzmegelőzés, tűzoltás és tűzvizsgálat. Ugyan ez a három szakterület a gyakorlatban elkülönül, mégis egymásra hatásuk szakmai szempontból megbonthatatlan.

A fenitek értelmében a komplex tűzvédelem kiterjed a szükséges tűzoltó készülékek, tűzoltó berendezések biztosítására, karbantartására, továbbá azok időszakos felülvizsgálatára. Illetve magában foglalja a tűzvédelmi táblák és feliratok telepítésének és üzemeltetésének feladatait is.

Komplex tűzvédelem

Megbízhatóság és szakértelem

Vállalkozásunk megfelelő szakértelemmel áll új és régi partnereink szolgálatára komplex tűzvédelem szolgáltatásunk keretein belül is. Cégalapításunk óta eltelt több, mint húsz év alatt kelő tapasztalatra tettünk szert a tűzvédelem valamennyi területén. Míg kezdetekben jellemzően tűzoltó készülékek ellenőrzésével, javításával és felújításával foglalkozunk addigra ma már a tűzvédelem szinte valamennyi területén megtalálhatóak vagyunk. Munkatársaink egytől-egyig magasan képzett, megfelelő gyakorlattal és szakértelemmel rendelkező szakemberek, akik szakmai tanácsadásaink keretein belül segítik megrendelőinket.

Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, igazodva a piaci igényekhez, illetve megrendelőink elvárásaihoz. Ahogyan azt korábban említettük ma már nem csupán tűzoltó készülékekkel foglalkozunk, hanem komplex tűzvédelemmel és munkavédelemmel is. Szakértelmünknek köszönhetően professzionális megoldásokat kínálunk üzleti partnereink számára a komplex tűzvédelem valamennyi területén.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére

Számíthat ránk!

Megkereshet minket személyesen Szolnokon a Hunyadi János út 32 szám alatt, hétköznapokon Hétfő – Csütörtök: 6:30 – 15:00, Péntek: 6:30 – 12:30-ig vagy telefonszámaink egyikén, de akár emailben is érdeklődhet szolgáltatásainkról.