Tüzes Kft.

Tűzvédelmi Szakvizsga és Szakvizsgáztatás

A biztonságos munkakörnyezet elengedhetetlen része a megfelelő képzés és tanúsítványok megszerzése. Tűzvédelmi szakvizsga és szakvizsgáztatás szolgáltatásunkkal segítünk az ügyfeleinknek a tűzvédelmi szabályozásoknak való megfelelésben és a munkavállalók szakértelmének bizonyításában.

Tűzvédelmi Szakvizsga és Szakvizsgáztatás

Tűzvédelmi Szakvizsga

Szakértőink végzik a tűzvédelmi szakvizsgákat, amelyek magukban foglalják a létesítmények, berendezések és munkafolyamatok alapos ellenőrzését a tűzvédelmi szempontból. Ezen vizsgálatok során észlelt kockázatokról részletes jelentést készítünk.

Tűzvédelmi Szakvizsgáztatás

Ha munkavállalói körében tűzvédelmi szakértőkre van szükség, kínálunk szakvizsgáztatási szolgáltatásokat. Szakértőink felmérik a dolgozók tűzvédelmi ismereteit és képességeit, majd az eredmények alapján javaslatokat tesznek a szükséges továbbképzésekre vagy fejlesztésekre.

Tűzvédelmi Szakvizsga és Szakvizsgáztatás

Tűzvédelmi Tréningek és Felkészítés

Azoknak, akik részt vesznek a tűzvédelmi szakvizsgákon vagy szakvizsgáztatáson, biztosítunk személyre szabott tréningeket és felkészítő anyagokat. Ezek a programok célul tűzik kiemelni a résztvevők tűzvédelmi tudatosságát és felkészítik őket a sikeres vizsgára.

Tanúsítványok és Engedélyek

A sikeres szakvizsga vagy szakvizsgáztatás után kiállítunk tanúsítványokat és engedélyeket, amelyek igazolják a résztvevők megfelelőségét a tűzvédelmi előírásoknak. Ezek a dokumentumok hozzájárulnak az ügyfelek és alkalmazottak bizalmához.

Tűzvédelmi Szakvizsga és Szakvizsgáztatás

Támogatás és Tanácsadás

A tűzvédelmi szakvizsga után is rendelkezésre állunk, hogy tanácsot adjunk és támogassuk ügyfeleinket a szükséges további lépésekben. Szakértőink elkötelezettek a biztonságos munkakörnyezet fenntartása és folyamatos fejlesztése iránt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerje részletesen a Tűzvédelmi Szakvizsga és Szakvizsgáztatás szolgáltatásainkat, és tájékozódjon arról, hogy hogyan segíthetünk Önnek és vállalkozásának a tűzvédelem terén.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére

Számíthat ránk!

Megkereshet minket személyesen Szolnokon a Hunyadi János út 32 szám alatt, hétköznapokon Hétfő – Csütörtök: 6:30 – 15:00, Péntek: 6:30 – 12:30-ig vagy telefonszámaink egyikén, de akár emailben is érdeklődhet szolgáltatásainkról.